tirsdag 11. november 2008

strikkekafénerver

Ooo, jeg skal for første gang på strikkekafé i kveld... er litt nervøs, men det går vel bra? Og jeg har til og med selskap av to som jeg kjenner, en fra barselgruppen min og en fra babysangen. Så det blir nok bra det, da.

Skal jeg ta med islenderen (som jeg snart er ferdig med!) eller stripebuksen jeg holder på med til lillesøster? Og er det pinlig at jeg ikke har noe hjemmestrikket skjerf og lue å ha på meg? Og i hvert fall ingen strikkegenser. Her går det bare i barnetøy, og barnet, hun skal pappaen passe på...

OPPDATERING NESTE MORGEN: Det gikk kjempefint!! Jeg hadde jo to kjekke venninner med meg, da, som var veldig kjekt. Rart å komme uten babyer, men også litt stas. Vi var åtte stykker på strikkekaféen tilsammen - to som strikket ting til en julemesse, det er tøft - men så var det visst også første gangen deres. Strikkepanja var der (måtte på Ravelry etterpå og sjekke hvem som var hvem - men er ikke helt sikre på alle) strikket på en utrolig sirlig og vakker liten vott på pinne 2,5 med en flettemønster så smått at man skulle tro det var gjort av trolldom. En dame strikket ullsokker i tre tråder med garn fra tre forskjellige nøster - kult, men kanskje ikke kult da hun måtte bruke et kvarter på å nøste opp floker... Og da jeg kom hjem var lillesøster badet, lagt og sov så søtt, og min flotte mann holdt akkurat på å sette på oppvasksmaskinen. Alt i alt en veldig kjekk kveld!

4 kommentarer:

Mammadragen sa...

ha en god tur på strikkekafe, er evig misunnelig - slike kafeer har vi ikke i vår del av østfold...sukk...du kan kanskje gi oss et innlegg om hvordan det gikk? kan ikke være verre enn holde et foredrag (som er noe av det verste jeg kan tenke meg....)

Jill sa...

Å, jeg er glad for at det fins her i Bergen! Det var kjempekjekt - jeg skrev en liten oppdatering inne i posten :)

LANGT langt kjekkere enn å holde foredrag ;)

Rosa sa...

Thank you for your kind words! I hope you find a nice use for the ribbon :)

Cecilie - Fragaria sa...

Du kommer flere ganger, sant?

Veldig hyggelig med strikkekafe ja, og siden de aller fleste ikke kan strikke noe særlig i det hele tatt, så syns jeg ikke noen skal føle seg for dårlige :)

Så kjempefin den 70-tallsgenseren ble forresten! Sikkert gøy for moren din at den endelig kommer i bruk :)