tirsdag 11. november 2008

Silkebånd fra Portugal med rødhettemotiv

Se her, silkebånd designet av Rosa Pomar i Portugal med Rødhette-motiv!

Jeg fikk en liten ladning i forrige uke etter å ha sett bilde av Soulemamas fortsydde barneskjørt kantet med silkebåndet - og jeg kunne ikke dy meg for å bestille litt. Det kjekke med å bestille sånne småting på nett er jo at det koster så lite (€1.60 for meteren, og man trenger jo ikke så mange meter) og portoen på noe så forsvinnende lett det er jo heller ikke noe å snakke om. Også får man spennende småpakker fra Portugal med deilige småsaker! Og ikke minst, følelsen av å være bitte litt kjent med de som lager klærene og tingene man kjøper - har du f.eks. sett hvor nydelige Rosa Pomars Flickr bilder er?

Nå aner jeg ikke hva jeg skal bruke det til enda, men... Nåja, etter å ha gjenoppdaget et gammel NoaNoa skjerf i skapet med rødprikkete silkebånd på endene tenkte jeg jeg kanskje skulle ape etter dem, og sy litt på endene av et lite skjerf. Til lillesøster såklart - eller kanskje til meg :)

Siden jeg har bestilt noe fra Retrosaria får jeg visst nå eposter fra henne også - og i dag sto det at det var kommet nye mønster og nye silkebånd, med tekrus og med flyvende småpiker. Koselige saker. Men jeg tror jeg skal styre meg fra å kjøpe mer inntil jeg i det minste har funnet ut hva jeg skal bruke det jeg alt har til!

3 kommentarer:

Unsepus sa...

For noen utrolig nydelige sløyfebånd! Jeg kjenner jeg klør skikkelig i fingrene etter å bestille, men jeg vet heller ikke hva jeg har tenkt å bruke dem til ;-)

Siena Knit sa...

Veldig fine - greide såvidt å legge bånd (haha) på meg så jeg ikke bestilte noen jeg også...

Jill sa...

Ja, jeg har kjempelyst til å bestille mer - men bør nok bruke opp det jeg har først, ja. Tullete nok kjøpte jeg hele fem meter (var jo så billig tenkte jeg) så jeg har i hvert fall nok!!!