torsdag 19. november 2009

Twilight-votter


Jeg har nok strikket videre på fingervantene fra siste post, men blir hele tiden distrahert - av juleidéer, og av babyteppet som må strikkes ferdig til lillebror som ventes i februar... Og da jeg oppdaget mønsteret til vottene Bella Swan har på seg i den første Twilight-filmen så visste jeg jo at jeg måtte lage dem til trettenåringen min som elsker Twilight-serien. Begynte på dem i går og er godt i gang - det går raskt på pinne 5! Jeg fant ikke akkurat den koksfargen jeg helst skulle hatt, men pytt sann. Jeg ville ha garn raskt, og sto på Modellstrikk i Vaskerelven, så da ble det en litt mer tweed-aktig gråfarge fra Sandnesgarn. Det blir sikkert bra.

Lurer på hvor lang tid det tar før noen legger ut oppskrifter inspirert av den nye Twilight-filmen?

5 kommentarer:

Strikkelena sa...

De er kjempefine! Jeg er nettopp ferdig med et par, og ble veldig fornøyd. Jeg kan ikke legge dem ut på bloggen fordi de er en julegave...

Jill sa...

Å, kjekt å vite! Disse er også ment som julegave, men jeg er ganske sikker på at mottakeren ikke leser bloggen... (Si fra om du gjør det, skatten min!) Foreløpig ser de flotte ut.

Lise Marie sa...

Har du oppskriften på norsk eller vet du hvor det finnes? Har ikke sjans på engelsk jeg. Hva heter garnet du bruker? Fiiiine altså :-)

Kjerstin sa...

Joyner forige kommentar jeg! Hvor finner jeg det norske mønsteret?? Vil du evt dele mønster? Finner bare det engelske og jeg får ikke til!!

Jill sa...

Jeg brukte det engelske mønsteret, Kjerstin. Jeg syns også det var vanskelig med engelske mønster i starten, men etterhvert kommer man inn i det - det er på en måte enklere for de er mye mer detaljerte. Men alle forkortelsene er avskrekkende i starten! Her er en forklaring som oversetter forkortelsene til norsk: http://torilhblogg.blogspot.com/2009/02/engelske-strikke-oppskrifter.html