lørdag 24. oktober 2009

strikke julegaver?

Jeg har fått iPhone, og har ivrig lastet ned apps til den i fleng. I hear ewe er fantastisk underholdning til en halvannet-åring, og Star Walk lar deg peke telefonen mot himmelen og få et personlig kart over hvilke stjerner man ser! Kjempegøy. Men jeg har også prøvd ut et par gave-organiseringsprogrammer, i håp om en roligere førjulstid enn normalt. Fornuftig nok legger slike programmer sammen alle ca-prisene til gaver og forteller deg totalsummen du kommer til å bruke - OJ! Det var jo et sjokk - uorganisert innfalls- og siste-liten-handling gjør at man ikke skjønner totalbudsjettet...

Så jeg tenkte jeg kanskje skulle satse på flere strikkede gaver for å spare litt penger. Tjukt garn, raske presanger, tenkte jeg først, men prisen på mange nøster tjukt garn til en enkel lue blir jo rimelig høy likevel. Så ble jeg forelsket i ermevarmerne som er utstilt i vinduet til Coats Knappehuset på Ole Bulls plass nå. 46 kr for et nøste, javel, men man trenger bare ett nøste til paret, og så deilige og myke og lekre de blir! Så får vi se hvor lenge jeg holder ut med pinne 2,5.Foreløpig er mønsteret enkelt men tilfredsstillende nok til at jeg holder interessen oppe og strikker ganske fort. Vi får se hvor lenge det holder.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Så fint at du er kommet tilbake med flere innlegg. Armevarmerne ser riktig lekre ut. Fant siden din når jeg så etter lueoppskrifter, og jeg har strikket en hvit versjon av den grønne du har. Den ble kjempefin. Takk for oppskriften!

Jill sa...

Tusen takk! Og så kjekt at du kunne bruke lueoppskriften :)